Site logo banner

Sisters on Tour op DVD

Bijna 44 jaar na ons debuut en 15 jaar na de reünieconcerten, waar we nog met ons zessen van konden genieten, wilden we nog één keer een theatertour doen om afscheid te nemen van jullie. We hadden er zin in, maar helaas zat er een pandemie dwars voordat we echt konden beginnen.

Die twee jaren kwamen ons toch goed van pas; we hadden de tijd om lang na te denken over hoe we dit allemaal gingen doen zonder onze Ria. Wat willen we vertellen en vooral: wat trekken we in godsnaam aan? : ) Elke avond hebben we de show gespeeld met het gevoel dat Ria erbij was. Wat zóu ze ervan genoten hebben.

Met Sven Figee als bandleider van onze droomband, hebben we de liedjes opnieuw aangepakt. We hadden een geweldige crew en een jaar lang hebben we als één grote, vrolijke familie getourd. De spieren klaagden, de botten kraakten, de stemmen haperden wel eens, maar de energie spatte er, net als vroeger, van af.

Het was een groot cadeau om dit met jullie mee te maken. Dank jullie wel dat we dit mochten beleven met elkaar!

Esther, Patty, Chela, Anita en Angela

Bestellen kan hier!

DVD Sisters on Tour DOTSCASToto2

DOTCAST

Welkom bij de Dotscast. Tijdens de lockdowns toen alles stilviel besloot Angela haar sisters van de Dolly Dots een voor een uit te nodigen om in een podcast over hun leven te vertellen. Het waren memorabele middagen met een fles champagne erbij. Eindelijk zag ik ze weer in levende lijve om te kletsen over de tour die inmiddels al een jaar was uitgesteld. Het zorgde voor content voor onze persoonlijke verhalen die we op het toneel vertellen.

Luister hier naar de DOTSCAST.

Nieuwe single

Dolly Dots brengen ruim 40 jaar na eerste hit nieuwe single uit

Luister hier naar 'Are You With Me'.

Amsterdam, 5 oktober 2021 - Over heel de wereld kunnen ze het meezingen: Top 10-songs als 'Love Me Just A Little Bit More' en 'Radio' van 'onze eigen' meidengroep de Dolly Dots. Ruim veertig jaar na het verschijnen van hun eerste hit '(Tell It All About) Boys' is de mateloos populaire groep nu terug met nieuwe, swingende muziek. De single heet 'Are You With Me' en zal een feest van herkenning zijn voor de luisteraars. De dames, die momenteel met hun uitverkochte tour 'Sisters On Tour' heel Nederland afreizen, waren vanochtend bij Gerard Ekdom op Radio 10 om het nummer voor het eerst te laten horen. 'Are You With Me' komt uit via Cloud 9 Music en is vanaf vandaag te streamen via alle online streamingplatformen.

Are You With Me - de nieuwe single